يکشنبه, 26 مهر 1405
Slogan
  • ساعت : ۰۹:۲۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۷/۲۱ 
  • تعداد بازدید : 5
  • کد خبر : ۳۸۷۷۹
به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی صفی آباد دزفول
برگزاری دوره آموزشی "بهداشت و بیماری های زنبور عسل"
به منظور ارتقاء سطح دانش تخصصی و توانمند سازی کارشناسان معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان دوره " بهداشت و بیماری های زنبور عسل " با تدریس سیدرضا موسوی در روز دو شنبه 20 مهر ماه بصورت وب نشست(وبیناری) برگزار شد.

به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی­آباد دزفول دوره آموزشی تخصصی " بهداشت و بیماری های زنبور عسل " با هدف ارتقاء سطح دانش تخصصی کارشناسان معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان با تدریس سیدرضا موسوی در روز دو شنبه 20 مهر ماه بصورت وب نشست(وبیناری) برگزار شد.

سیدرضا موسوی بیان کردند زنبورهای عسل به عنوان موجودات کلیدی در اکوسیستم های طبیعی و کشاورزی در معرض انواع بیماری ها و آفات قرار دارند که می توانند تهدیدی جدی برای سلامت کلنی ها و تولید عسل باشند.

موسوی در این  دوره به مورفولوژی و آناتومی زنبور عسل پرداختند و در ادامه به بیماری های مهم زنبور عسل مثل بیماری لوک  آمریکایی زنبور عسل، لوک اروپایی زنبور عسل، نوزما و کنه واروآ و عامل و علائم هر کدوم به تفسیر توضیح دادند و همچنین روش های درمان و پیشگیری از شیوع  هرکدام از این بیماری ها را به تفسیر برای کارشناسان بیان کردند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0