دوشنبه, 1 دی 1404
Slogan
  • ساعت : ۱۲:۰۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ 
  • تعداد بازدید : 5
  • کد خبر : ۳۶۳۶۸
next    /  2 prev
به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان؛
برگزاری دوره آموزشی« بهبودضریب تبدیل دادن به گوشت در مرغداری های گوشتی»
به منظورارتقای سطح آگاهی علمی و آموزشی مدیران وکارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ،دوره آموزشی بهبود ضریب تبدیل دادن به گوشت در مرغداری های گوشتی با تدریس مهراز کاظمی در روز سه شنبه25 آذر ماه سال جاری برگزارشد.

 به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی وآموزشی مدیران وکارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ، دوره آموزشی ضریب تبدیل دادن به گوشت در مرغداری های گوشتی با تدریس مهرازکاظمی در روز سه شنبه 25آذرماه سال جاری برگزار شد .

به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان سمنان ،مهراز کاظمی مدرس دوره ، مباحثی نظیرارکان پرورش مرغ گوشتی که شامل تهویه ،تغذیه وبهداشت وهمچنین مزایا ومعایب پلت،درشتی وریزی ذرات دان، و...را برای شرکت کنندگان مطرح کرد.

در ادامه دوره وی یکی از شاخص های سنجش مدیریت تولیدضریب تبدیل دادن که میزان دان مصرف شده به میزان وزن زنده تولید شده است را برای شرکت کنندگان مطرح کرد.

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0