به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی وآموزشی کارشناسان زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان ، دوره آموزشی تغذیه محصولات سبزی وصیفی در روزهای سه شنبه وچهارشنبه 18و19 آذر ماه سال جاری برگزار شد .
به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات وآموزش کشاورزی جنوب کرمان ، جوادسرحدی ساردوئی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات وآموزش جنوب کرمان به عنوان مدرس دوره در روز اول به بیان فاکتورهای پایه خاک جهت آزمایش ازجمله شوری وph در بافت های سبک وسنگین خاک های منطقه وهمچنین فاکتورهای پایه آب آبیاری جهت آزمایش در محصولات سبزی وصیفی(خیار ،بادمجان وفلفل) پرداختند.
وی همچنین مطالبی را پیرامون مصرف کودهای شیمیایی (پتاسه وفسفره)مقدار ونحوه کودهی هر کدام را به طور کامل تشریح واهمیت کودهای حیوانی را زنده نگه داشتن خاک،افزایش ظزفیت نگهداری آب خاک،کاهش مسمومیت گیاه،وافزایش میزان مواد غذایی خاک وبهبود ساختمان ونفوذپذیری خاک برشمردند و مصرف کودهای حیوانی ازجمله (گاوی، مرغی ،گوسفندی) را با توجه به فقیر بودن خاک های منطقه جنوب ضروری دانستند.
و در روز دوم دوره مطالبی را پیرامون سیستم آبیاری ومحل قرارگیری لوله های اصلی آب در کشت های گلخانه ای محصولات سبزی وصیفی وهمچنین نکات کلیدی در رابطه با تهویه گلخانه در زمان وقوع بارندگی ،ودر فصل زمستان وتابستان در گلخانه های سبزی وصیفی منطقه جنوب کرمان بیان نمودند.