به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، آشنایی با زنجیره گندم، آرد و نان و شناخت نقاط مهم و موثر در بازرسی واحدهای تولید آرد و نان هدف مهمی بود که در این دوره آموزشی دنبال شد و با توجه به نیاز مخاطبین دوره به اطلاعات فنی و همچنین اطلاعات نظارتی؛ دوره در دو بخش آموزش مسایل فنی و نظارتی برگزار شد. شناخت ویژگی های گندم و آرد و نقش آنها در کیفیت نهایی نان شرح داده شد و همچنین به مقررات نظارتی و بازرسی واحدهای نانوایی اشاره گردید.