پنج‌شنبه, 29 آبان 1404
Slogan
  • ساعت : ۱۲:۴۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۸/۲۸ 
  • تعداد بازدید : 11
  • کد خبر : ۳۶۰۲۲
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
برگزاری دوره آموزشی «نظارت و پایش وضعیت آرد و نان در نانوایی ها »
در راستای ارتقای دانش فنی و توانمند سازی و آموزشی کارشناسان بخش بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان خراسان رضوی، دوره آموزشی نظارت و پایش وضعیت آرد و نان در نانوایی ها با تدریس آقایان کریمی و ندری در روز شنبه و یک شنبه 24 و 25 آبان ماه برگزار شد.

به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، آشنایی با زنجیره گندم، آرد و نان و شناخت نقاط مهم و موثر در بازرسی واحدهای تولید آرد و نان هدف مهمی بود که در این دوره آموزشی دنبال شد و با توجه به نیاز مخاطبین دوره به اطلاعات فنی و همچنین اطلاعات نظارتی؛ دوره در دو بخش آموزش مسایل فنی و نظارتی برگزار شد. شناخت ویژگی های گندم و آرد و نقش آنها در کیفیت نهایی نان شرح داده شد و همچنین به مقررات نظارتی و بازرسی واحدهای نانوایی اشاره گردید.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0