به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، با هدف بهینهسازی فرآیند پرورش و افزایش راندمان اقتصادی واحدهای مرغداری، به ارائه آخرین یافتههای علمی و کاربردی پرداخته شد. مباحث مطرح شده شامل آشنایی با تحلیل سیستم یکپارچه واحدهای مرغداری گوشتی، بررسی عوامل کلان تغذیهای مانند فرمولاسیون خوراک و مدیریت جیرهنویسی، آموزش اصول بهداشتی و مدیریتی از جمله واکسیناسیون و کنترل بیماریها، شیوههای تهیه گزارشهای عملکردی و اقتصادی و در نهایت، ارائه راهکارهای عملی برای بهبود شاخصهای تولید بود.