به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان در این دوره که بهصورت آفلاین برگزار شد، سرفصلهای آموزشی با عناوین اهمیت نگهداری فراورده های غذایی در سردخانه، عوامل موثر بر عمر نگهداری فراورده های غذایی در سردخانه و به صورت منجمد، برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی میوه ها و سبزی ها در ارتباط با نگهداری خصوصیات فنی سیستم سردکننده کمپرسوری برای سردخانه ها، اجزاء و طرز کار قسمت های مختلف سیستم سردکننده، مشکلاتی که در عمل برای سیستم سردکننده به وجود می آید، گازهای مبرد مورد استفاده در سیستم های کمپرسوری و خصوصیات آن ها و ... ارائه شد.