شنبه, 22 شهريور 1404
Slogan
  • ساعت : ۱۷:۴۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۶/۱۸ 
  • تعداد بازدید : 9
  • کد خبر : ۳۵۰۵۰
به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان فارس
برگزاری دوره آموزشی « بهداشت و ایمنی در سردخانه های مواد غذایی »
به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی و آموزشی کارشناسان صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان و شهرستان ها، دوره آموزشی بهداشت و ایمنی در سردخانه های مواد غذایی با تدریس اکبر جوکار به مدت سه روز از تاریخ 16 الی 18 شهریور ماه سال جاری برگزار شد.

به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی و آموزشی مدیران و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان، دوره آموزشی بهداشت و ایمنی در سردخانه های مواد غذایی با تدریس اکبر جوکار، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس به مدت سه روز از تاریخ 16 الی 18 شهریور ماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش  اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس اکبر جوکار مدرس دوره، مباحثی همچون اصول بهداشتی و ایمنی در ساختمان و تاسیسات سردخانه ها، مقررات بهداشتی، استانداردهای ایمنی، کنترل و بازرسی، باید ونبایدهای ضروری، روش های اعمال مدیریت واستانداردها در سردخانه ها را برای شرکت کنندگان مطرح نمود.

ایشان بر اهمیت تهیه چک لیست بازدیدهای ایمنی و ثبت ایرادات در سردخانه ها تاکید کردند و پیشنهادهای عملی جهت رفع مشکلات در سردخانه ها را آموزش دادند. در نهایت یکی از سردخانه های مواد غذایی در شهرک صنعتی شیراز نیز مورد بازدید قرار گرفت.

photo20757524718.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0