به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، مدرس حسابی نامقی، مباحثی همچون استفاده از تکنیکهای علمی در تهیه خوراک دام، مانند فرمولاسیون دقیق، افزودنیهای سالم و روشهای نگهداری مناسب، نه تنها به بهبود عملکرد و سلامت حیوانات کمک میکند، بلکه نقش کلیدی در تامین محصولات دامی با کیفیت و ایمن برای مصرف کننده دارد. رعایت این اصول از انتقال بیماریها و باقیمانده مضر گوشت، شیر و تخم مرغ جلوگیری کرده و سلامت عمومی جامعه را تضمین میکند برای شرکت کنندگان مطرح کردند.