دوشنبه, 12 خرداد 1404
Slogan
  • ساعت : ۱۲:۵۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۳/۰۷ 
  • تعداد بازدید : 5
  • کد خبر : ۳۳۹۸۳
به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان خراسان رضوی ؛
برگزاری دوره آموزشی «تغذیه سالم» با موضوع تخصصی گوشت و فراورده های گوشتی
به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی و آموزشی کارشناسان و همکاران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، دوره آموزشی تغذیه سالم با موضوع تخصصی گوشت و فراورده های گوشتی با تدریس اعضای هیات علمی آقای رشیدی و خانمها: آذرپژوه، عین افشار، شرایعی در روز سه شنبه 6 خرداد ماه سال جاری در سالن شهید هاشمی نژاد مرکز برگزار شد.

: به منظور ارتقای سطح آگاهی علمی و آموزشی کارشناسان و همکاران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، دوره آموزشی تغذیه سالم با موضوع تخصصی گوشت و فراورده های گوشتی با تدریس اعضای هیات علمی آقای رشیدی و خانمها: آذرپژوه، عین افشار، شرایعی در روز سه شنبه 6 خرداد ماه سال جاری در سالن شهید هاشمی نژاد مرکز برگزار شد.

به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، در این کارگاه در مورد مباحثی همچون سلامت گوشت و فرآورده هاي گوشتی و انتخاب انواع مختلف گوشت و فرآورده‌های گوشتی بحث شد. مصرف گوشت قرمز، سفید و ماهی و رعایت اصل تنوع و تعادل در مصرف آنها و متنوع و با توجه به ارزش غذایی هر یک از آنها، می‌توانند نقش مهمی در سلامت بدن ایفا کنند. 

فواید:

پروتئین:گوشت منبع عالی پروتئین است که برای رشد، ترمیم و ساخت بافت‌های بدن ضروری است. ویتامین‌ها:گوشت حاوی ویتامین‌های مختلفی مانند ویتامین‌های B (بخصوصB12)، ویتامین A و D است.

مواد معدنی:گوشت منبع مهمی از مواد معدنی مانند آهن، روی، فسفر و منیزیم است.

انرژی:چربی همراه گوشت انرژی لازم برای فعالیت‌های روزانه بدن را تامین می‌کند.

نکات مهم:انتخاب نوع گوشت:گوشت‌های قرمز (گوساله، گوسفند) حاوی چربی‌های اشباع بیشتری هستند، بنابراین بهتر است مصرف آنها در حد اعتدال باشد. گوشت‌های سفید (مرغ، بوقلمون) و ماهی چربی کمتری دارند و گزینه مناسب‌تری برای رژیم‌های غذایی سالم هستند.

مصرف فرآورده‌های گوشتی: (سوسیس، کالباس، ژامبون) حاوی سدیم و چربی بیشتری هستند، مصرف آنها باید محدود شود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0