️ با همت دفتر آموزش کارکنان مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبیعی شهید خیابانیان زاهدان، دوره آموزشی "آشنایی با مبانی و اصول ایمنی و بهداشت در سردخانههای مواد غذایی" ویژه همکاران مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان در تاریخ ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ برگزار گردید. این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی کارشناسان و کارکنان درباره اصول و مقررات ایمنی و بهداشت در ساختمان و تأسیسات سردخانهها طراحی شد. شرکتکنندگان با استانداردهای ایمنی و بهداشتی سردخانههای مواد غذایی آشنا شدند و نحوه تهیه چکلیست از نکات ایمنی و بهداشتی و ایرادات موجود در سردخانهها را یاد گرفتند. ️ همچنین، فراگیران با روشهای کنترل و بازرسی در سردخانههای مواد غذایی آشنا شدند که میتواند به بهبود شرایط نگهداری و کاهش خطرات احتمالی کمک کند. ️ امید میرود این دوره به تقویت توانمندیهای فنی همکاران در حوزه ایمنی و بهداشت مواد غذایی در سردخانهها کمک کند و در نهایت شاهد بهبود کیفیت خدمات ارائه شده باشیم.