شنبه, 17 آبان 1404
Slogan
  • ساعت : ۱۴:۱۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۸/۱۷ 
  • تعداد بازدید : 6
  • کد خبر : ۳۵۸۳۲
next    /  3 prev
به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی صفی آباد دزفول
برگزاری دوره آموزشی " صنایع تخمیری و پروبیوتیك ها در صنایع غذایی "
به منظور ارتقاء سطح آگاهی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان دوره آموزشی " صنایع تخمیری و پروبیوتیک ها در صنایع غذایی " با تدریس آقای رامین گوروئی کارشناس مرکز در سه شنبه13آبان ماه بصورت وب نشست(وبیناری) برگزار شد.

در راستای تحقق نیازسنجی آموزش کارکنان و ارتقای دانش تخصصی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان دوره آموزشی " صنایع تخمیری و  پروبیوتیک ها در صنایع غذایی  " با تدریس رامین گوروئی کارشناس مرکز در سه شنبه13آبان ماه بصورت وب نشست(وبیناری) برگزار شد.

به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول، آقای مهندس رامین گوروئی مدرس دوره، مطالبی درخصوص مبانی صنایع تخمیری، نقش میکروارگانیسم‌های مفید در تولید محصولات غذایی، معرفی انواع پروبیوتیک‌ها و اثرات آن‌ها بر سلامت انسان، کاربرد فناوری‌های نوین در فرآوری محصولات تخمیری، بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری مواد غذایی، و بررسی نمونه‌های موفق داخلی و خارجی در این حوزه ارائه نمودند.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای دانش تخصصی کارکنان در زمینه به‌کارگیری فناوری‌های زیستی و میکروبی در صنایع غذایی، توسعه محصولات پروبیوتیکی بومی، و گسترش تحقیقات کاربردی در این زمینه، یادگیری و استفاده از یافته‌های علمی جدید را گامی مؤثر در جهت ارتقای سلامت جامعه و بهبود بهره‌وری صنایع غذایی کشور دانست.

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.1.10.0
    V6.1.10.0