در راستای تحقق نیازسنجی آموزش کارکنان و ارتقای دانش تخصصی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان دوره آموزشی " صنایع تخمیری و پروبیوتیک ها در صنایع غذایی " با تدریس رامین گوروئی کارشناس مرکز در سه شنبه13آبان ماه بصورت وب نشست(وبیناری) برگزار شد.
به گزارش اداره آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفیآباد دزفول، آقای مهندس رامین گوروئی مدرس دوره، مطالبی درخصوص مبانی صنایع تخمیری، نقش میکروارگانیسمهای مفید در تولید محصولات غذایی، معرفی انواع پروبیوتیکها و اثرات آنها بر سلامت انسان، کاربرد فناوریهای نوین در فرآوری محصولات تخمیری، بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری مواد غذایی، و بررسی نمونههای موفق داخلی و خارجی در این حوزه ارائه نمودند.
وی با تأکید بر اهمیت ارتقای دانش تخصصی کارکنان در زمینه بهکارگیری فناوریهای زیستی و میکروبی در صنایع غذایی، توسعه محصولات پروبیوتیکی بومی، و گسترش تحقیقات کاربردی در این زمینه، یادگیری و استفاده از یافتههای علمی جدید را گامی مؤثر در جهت ارتقای سلامت جامعه و بهبود بهرهوری صنایع غذایی کشور دانست.